0

Amplifier Marshall MG Gold MG15FX, Combo

Mã sku: MARSHALL-MG-GOLD-MG15FX

4.390.000₫

Nhà sản xuất: Marshall

Amplifier Marshall MG Gold MG15FX là bản nâng cấp của MG15 được bổ xung nhiều hiệu ứng. Là phiên bản cao cấp nhất trong dòng Amplifier 15W của Marshall, được nâng cấp với nhiều hiệu ứng và khả năng tùy chỉnh phong phú. Bộ loa 8 Inch cho chất lượng âm thanh tuyệt đỉnh nhưng vẫn giữ được chất âm dù...

Amplifier Marshall MG Gold MG15FX là bản nâng cấp của MG15 được bổ xung nhiều hiệu ứng.

Là phiên bản cao cấp nhất trong dòng Amplifier 15W của Marshall, được nâng cấp với nhiều hiệu ứng và khả năng tùy chỉnh phong phú. Bộ loa 8 Inch cho chất lượng âm thanh tuyệt đỉnh nhưng vẫn giữ được chất âm dù là trong không gian nhỏ. Bộ amps mang lại thêm âm trầm và low-end. Sự lựa chọn đa dạng tone chắc chắn sẽ phù hợp với bất kỳ phong cách nào. Phù hợp cho việc luyện tập hay biểu diễn trước đám đông nhỏ.

ON THE MOVE

This compact amp is a great size for practice at home, taking along to band practice or playing a small gig.

DISCOVER YOUR SOUND

With four channels, clean, crunch, OD1 and OD2, as well as three band EQ, there’s a tone out there for everyone. The MG15FX has clean, crunch, OD1 and OD2 channels, bringing you even more tonal control.

WHEREVER YOU PLAY

Feel like a rock god using the MP3/line in to play along to your favourite songs and the emulated headphone output for great silent practice.

Thông số chi tiết Amplifier Marshall MG Gold MG15FX.

GENERAL

Technology: Solid StateChannels: 4 (store and recall)

ELECTRONICS

Output wattage: 15WOutputs: 1 x 3.5mm jack headphone outInputs: 1 x 1/4" jack instrument input, 1 x 3.5mm Aux inControls: Gain, clean/crunch select, bass, OD1/OD2 select, middle, treble, reverb, volume, tuner, tap, store, FX select, master volumeEffects: Reverb, phaser, flanger, delay, chorusEffects loop: No

SPEAKERS

Speaker configuration: 1x8"Speaker model: Custom speakers (8Ω, 15w)Unit impedance: 8Ω

ACCESSORIES

Footswitch: NoneCable: Power cable includedDust cover: M-COVR-00090 (sold separately)

DIMENSIONS

Width: 385 mm / 15.2"Height: 380 mm / 15"Depth: 210 mm / 8.3"Weight: 7.7 kg / 17 lbs

Đây là nội dung hướng dẫn mua hàng

Sản phẩm đã xem

Lên đầu trang
zalo